Συνεδρίες εξ’ αποστάσεως

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε διαιτολογικές υπηρεσίες και on-line. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που αδυνατούμε να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που θέλουμε στο χρονικό διάστημα που επιθυμούμε με αποτέλεσμα να μην γίνονται ποτέ κάποια από αυτά.

 Αντιλαμβανόμενοι την ψυχολογία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου για μια ισορροπημένη διατροφή, είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε να συμβουλεύουμε και να φέρνουμε εις πέρας με επιτυχία  και τις εξ’ αποστάσεως συνεδρίες. Το διαιτολογικό μας γραφείο είναι σε θέση να σας παρέχει όλες αυτές τις διαιτολογικές υπηρεσίες χωρίς να αγχώνεστε για τη μετακίνηση σας καθώς επίσης και για την ποιότητα της διατροφής σας. Μέσα από τις διάφορες διαδικτυακές  πλατφόρμες πραγματοποιούμε συνεδρίες όπως ακριβώς πραγματοποιούνται και οι δια ζώσης.

Μπορείτε να μας βρείτε στο Skype, στο Viber, στο Instagram και στο Facebook.

Αξίζει να κάνω συνεδρίες εξ’ αποστάσεως;

Οι συνεδρίες εξ’ αποστάσεως πραγματοποιούνται κανονικά χωρίς καμία διαφορά από τις δια ζώσης. Ο χρόνος που αφιερώνεται είναι ο ίδιος, ακόμα και οι μετρήσεις γίνονται κανονικά χωρίς καμία δυσκολία.

Δίνεται η δυνατότητα διατροφικής παρακολούθησης και από απόσταση. Καλέστε μας στο 2311 822-288 ή στείλτε μας email στο …….  για να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε πλήρως.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς